Ιστορία

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Η αγάπη μας για το άλογο μας  χάρισε την έμπνευση, η πολύχρονη πλέον εμπειρία μας έδωσε τη γνώση.

ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ

Όλα ξεκίνησαν από το µεράκι και τη φαντασία του Αργύρη Μπουρντένα, ιδρυτή της επιχείρησης και κεφαλή της οικογένειας.
Η οικογενειακή επιχείρηση Argy’s Art δραστηριοποιείται στο χώρο του αλόγου από το 1985 και είναι από τις παλαιότερες στην κατασκευή, επιδιόρθωση και εµπορία ειδών ιππασίας.
Τόσο η αγάπη της για τα άλογα όσο η ενασχόλησή της µε αυτά, την κατατάσσει σε πολύ υψηλό επίπεδο,  ανταγωνιστικό των μεγαλύτερων αντίστοιχων οίκων του εξωτερικού.
Από την ίδρυσή της η Argy’s Art βρίσκεται αδιαλείπτως στο χώρο, µε ανοδική πορεία, συνέπεια και καινοτόµες ιδέες.

story_1

story_2

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Σήμερα τα κύρια προϊόντα που κατασκευάζει είναι χειροποίητες σέλες τύπου western, χαλινά, επιστήθια, υπονούρια, σακίδια, θήκες όπλων, περιλαίμια σκύλων, αιγοπροβάτων, κ.α.
Είναι η µοναδική εταιρία του είδους, που διαθέτει δικό της ολοκληρωμένο τιμοκατάλογο από το 2006, τον οποίο και διαθέτει στους πελάτες της και το πιο πλήρες ηλεκτρονικό κατάστηµα www.stak.gr .
Η Argy’s Art συμμετείχε από το 2001 έως το 2008 στην Έκθεση “DIANA” στην Παιανία Αττικής και από το 2003 έως και σήμερα λαμβάνει μέρος  στην Έκθεση “ΖΩΟΤΕΧΝΙΑ” της Θεσσαλονίκης. Από το 2011 άρχισε να συμμετέχει και σε εκθέσεις του εξωτερικού, όπως η “SPOGA HORSE” στη Γερµανία με συνέχεια τη “SALONE DEL CAVALLO AMERICANO” στην Ιταλία, όπου και εξέθεσε όλα τα καινούργια της µοντέλα, σε Παγκόσμιο πλέον επίπεδο.

Οι Άνθρωποι

ΕΜΕΙΣ

a1

ΑΡΓΥΡΗΣ ΜΠΟΥΡΝΤΕΝΑΣ
FOUNDER


Είναι ο αρχηγός που χρειάζεται κάθε δυνατή ομάδα, ο άνθρωπος που έχει την γνώση και την εμπειρία ώστε να δίνει λύσεις σε όλα.

 

stergios

ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΜΠΟΥΡΝΤΕΝΑΣ
MARKETING MANAGER


Είναι πάντα έτοιμος να σας εξυπηρετήσει για ότι πληροφορία χρειαστείτε και θα καταγράψει την παραγγελία σας με κάθε λεπτομέρεια.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΟΥΡΝΤΕΝΑΣ
PRODUCTION MANAGER


Είναι ο δημιουργός και εμπνευστής όλων των χειροποίητων κατασκευών.Του περισσεύει η τέχνη, η τεχνική και το μεράκι.

 

a3

ΑΝΝΑ ΜΠΟΥΡΝΤΕΝΑ
LOGISTICS


Είναι η κινητήριος δύναμη, το απαραίτητο γρανάζι, για να δουλεύει καλά όλη η μηχανή και τα καταφέρνει πάντα όλα, όπως όλες οι μαμάδες!